Az éjszaka árnyai


 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Welcome

Üdvözöllek vándor! Oldalunk egy saját szálon futó, vámpírokkal, alakváltókkal, vadászokkal megspékelt játékot kínál, melyben te döntheted el, hogy melyik oldalra állsz, de a döntés nem mindig könnyű. Te talán véget tudnál vetni a régóta dúló vérvonalak közti viszálykodásnak? Vagy hasznot húznál ebből? Csatlakozz, és játszd velünk a történetet.
Staff


AzazelNicholasPatra

Latest topics
» Café from 1870
by Vendég Szomb. Márc. 07, 2015 11:49 pm

» Végzet Ereklyéi
by Vendég Pént. Feb. 13, 2015 8:27 am

» Mysterious New Orleans
by Vendég Kedd Nov. 25, 2014 8:37 am

» Sin City - Chicago, a bűnok városa
by Vendég Kedd Jún. 10, 2014 6:02 am

» Lost Odds
by Vendég Pént. Jún. 06, 2014 10:49 am

» Once upon a Dream - Eric and Azazel
by Eric Marshall Pént. Május 30, 2014 6:02 am

» Nicholas & Benjamin - Black Velvet Night Club
by Nicholas Pént. Május 30, 2014 5:43 am

» Benjamin & Cath - Japán kert
by Benjamin T. Benton Csüt. Május 29, 2014 1:41 am

» Karine & Benjamin - Mozi
by Benjamin T. Benton Szomb. Május 17, 2014 3:46 am


Chatbox

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (10 fő) Hétf. Ápr. 21, 2014 3:42 am-kor volt itt.
Statisztika
4
9


Credits
Az oldalon felhasznált képeket az interneten találtuk, mi alakítottuk át, kérjük, jelezd, ha máshol felhasználnád őket. A különböző leírások szintén saját kreálmányok, segéd forrás a könyvekben szereplő leírás a világról, ha egyezést találsz más oldallal, kérlek jelezd a staffnak.
Stat
Angyal: 3
Árnyvadász: 17
Boszorkány: 13
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 3
Mondén: 11
Vámpír: 17
Vérfarkas: 23

Share | 
 

 Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mareé Noire


avatar


Hozzászólások száma : 62

TémanyitásTárgy: Szabályzat   Vas. Márc. 23, 2014 2:50 am

1. Regisztráció
Nem feltétlenül kell teljes névvel regisztrálni, de szeretnénk ha nem túl sok egy részből álló lenne. Mellőzzétek a "mancika14", "cicus124" felhasználóneveket, mert aki ilyennel regisztrál és nem igényli, hogy megváltoztassuk, 24 órán belül törlésre kerül!

2. Információk
Mielőtt bármibe is belekezdtek, olvassátok el a Bezevező fórumrész alatt lévő topicokat, majd belekezdhettek a következő lépésekbe.

3. Előtörténet
A karakteralkotás résznél, megtaláljátok az előtörténet sablont, amelyet ki kell, hogy töltsetek. Ha ez megvolt, akkor valamelyik admin átnézi, és ha megfelelőnek tartja, elfogadja. Ezután már csak pár lépés van a játékig!
Az előtörténet megírására két hetetek van! Aki ezt a két hetet túllépi, email-ban kap figyelmeztetést, majd ha nem reagál egy napon belül, törlésre kerül. Ha nem tudjátok személyes okok miatt az előtörit megírni annyi idő alatt, küldjetek pmet!

4. Avatar
Miután elfogadták az előtörténeteteket, a karakteralkotás résznél megtaláljátok az avatar foglalót. Foglald le a képet. A profilodon kötelezően 200x320 méretű kép kell hogy szerepeljen! Az avatarkép nem lehet gif kép!


5. Játék
Ha az első négy lépéssel végeztél, nincs más hátra, minthogy helyszínt és partnert találj magadnak, és indulhat is a játék! Ez hogy is működik?
A hozzászólásokra nem várunk el túl hosszút, de lehetőleg túl rövid sem legyen.  Meghatározott szószám nincs, de ügyeljetek, hogy szép legyen! A szerepjátékos jeleket nem kell használni, bár ha valaki szeretné, akkor megengedett. E/1 vagy pedig E/3 személyben írhatod a hszt, a lényeg, hogy mindenképpen érthető legyen az amit írsz!
A fórumon él a +18as játék.
Multi karakter engedélyezett , de csak mértékkel. Erről bővebb információ lejjebb található!

6. Illem
A fórumon nem megengedett a káromkodás! Erre kérünk figyeljetek. Ha végképp káromkodni szeretnétek, ügyeljetek arra, hogy jelekkel egészítsétek ki. Pl: *, @ ...
Chatboxban a káromkodás tiltva van! Kétszeri figyelmeztetés után, még jár egy harmadik esély is, ha azt sem tartjátok be, először csak két órás bannolás jár érte. Kérlek figyeljetek.
Az amin szava szent! Tehát kérünk, hogy amit mi teszünk azt ti tartsátok be és nézzetek jó szemmel rá, hiszen nem véletlenül van az úgy.

Bővített verzió

A fórum látogatása 18 éven aluliak számára nem ajánlott!

Hogyan is működik ez az egész fórumosdi?


Ebből fakadóan tehát a játékos és a karakter két különböző dolog. A játékban történt eseményeket nem folytatunk játékon kívül, sem pedig fordítva. Játékon belüli események nem befolyásolhatják a játékon kívülieket.

Eltérően a megszokott szerepjáték formáktól, ezt a játékot a fórum keretein belül játszuk, még pedig hozzászólások (post / hsz) formájában. A fórumban különböző táblákat (board), ezeken belül témákat (thread / topic), a témákon belül pedig hozzászólásokat olvashatsz.

A hozzászólásokra reagálva az egyik alapvető kötelezettség és erény a türelem. Lehetőség szerint meg kell várnod, hogy a többi, ugyanabban a kalandban játszó játékos is reagáljon az írásodra. Ez esetenként több napot is igénybe vehet, hiszen mindenkinek másképp jut ideje játszani.

Mire figyelj, mit csinálj/ne csinálj.

Mindenképpen kerülni kell az agresszív, sértő megjegyzéseket a játékon kívül. Ha a karaktered viselkedik így, annak a játékon belül lesznek következményei, például a többi karakter nem fogja túlzottan szívlelni. De játékosként semmilyen formában nem sérthetsz meg másokat! Ha a karaktered káromkodik, tegye azt, de ha játékos beszélget játékossal, abban kérlek, kerüljétek el az ilyesmit!

Légy toleráns mindenkivel, főleg a kezdő játékosokkal! Nem mindenki rendelkezik rögtön írói vénával. Ha egy játékos hibázik, lassan gépel, sok helyesírási hibát vét, nem ismeri eléggé a világot, vagy csak nem tartod elég színvonalasnak a játékait, békésen, segítőkészen fordulj oda hozzá. Ahelyett, hogy lehordanád, segíts neki inkább. Te se kezdted másként az írást vagy a szerepjátékot, ezt ne feledd!

Ugyancsak lényeges,hogy a fórumon tilos bárminemű termék reklámozása. Más fórumok reklámozásához először kérj engedélyt a vezetőségtől!

A játék magyar nyelvű. Ennek értelmében minden üzenetet magyar nyelven lehet csak elküldeni. A játékhangulat fokozására felhasználhatók idegen nyelvek, akár egész mondatok is, de csak párbeszéd formájában. Azonban ha nem magyarázod meg a mondat jelentését, ne csodálkozz, ha senki nem fog rá reagálni.

A fórum alján található chat ablakon belüli beszélgetésekre is vonatkoznak a fenti szabályok.

Azok a játékosok, akik a fórum témáit vagy a chat ablakot reklámozásra, mások zavarására, sértegetésére használják, illetve az alapvető etikai szabályoknak nem megfelelően viselkednek, többszöri moderátori figyelmeztetés után a játékon belüli szankciókkal sújthatók, akár karaktereiket érintve (szintmegvonás), akár az egész játékot érintve (tiltás).

Ügyelj a helyesírásra. Ezért ugyan nem jár büntetés, de a durva helyesírási hibák halmozása azt eredményezheti, hogy a többi játékos (és mesélő) nem fog szívesen játszani veled.
(Csak tájékoztatásképp: a birtokragok "j"-je minden esetben PONTOS "j". Tehát macskája, űrhajója, holdja, stb. Hasonlóképpen az igeragokat is pontos "j"-vel írjuk: harcoljanak, jöjjön, fújja, stb. A muszáj pedig pontos "j".)

Mielőtt egy témába új hozzászólást írnál, győződj meg róla, hogy hozzászólásod csakugyan abba a témába tartozik-e. Játékon kívüli témákat kizárólag az Csevegő témában nyithattok. Az esetleges játékon kívüli (OFF) megjegyzéseket (például egy hozzászólásra vonatkozóan, vagy a játék folytatására vonatkozóan) tegyétek kettős perjel közé: // Így. //

A játékon belül csak a saját karakteredet (és a hozzá tartozó nem játékos karaktereket /NJK/ irányíthatod. Nem mondhatod meg, mit csinál a másik, nem dönthetsz más karaktere helyett, csak, ha ezt előre megbeszéltétek és csak addig a mértékig ameddig megbeszéltétek.

Nem cselekedhetsz olyan dolgokat, amire nem tud a másik karakter reagálni. Csak a szándékodat írhatod le, ha valakit megtámadsz. Nem írunk olyat, hogy "levágom a fejét".

Az adminisztrátorok, moderátorok döntéseit MINDIG, MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT el kell fogadnod. Akkor is, ha nem értesz vele egyet.
Ha ellenvetésed van egy moderátori döntéssel kapcsolatban, küldj neki egy privát üzenetet, melyben UDVARIAS, KULTÚRÁLT FORMÁBAN kifejted neki az álláspontodat. Ezután is el kell fogadnod a moderátor döntését. Az agresszív, durva üzenetek, a moderátorokkal szembeni fegyelmezetlen viselkedés eredményeképp kizárhatunk a játékból. A türelemre, toleranciára vonatkozó eme szabály természetesen ránk is vonatkoznak.

Hogyan kell postot/hozzászólást írni, játszani?

Lássuk, hogyan is történik a szerepjáték a fórumon.

Minden szerepjátékos hozzászólást E/3 vagy E/1 alakban kell írni, jelen időben! Ezt soha ne feledjétek el!

A karakter cselekedeteit * -ok közé kell rakni.

Ha karaktered megszólal, kezd a mondatot új sorba. Az első karakter egy kötőjel (-) legyen.

A karakter gondolatait ~ -ek (AltGr + 1, más néven Jobb oldali Alt + 1) közé kell rakni.

Az OFF (tehát nem szerepjátékos megjegyzéseidet) //-ek közé kell helyezni.

Ez csak a szerepjátékos helyszínekre igaz, de ott nagyon! Hozzászólásaid színe, betűtípusa, formázása rajtatok múlik.


HA már nagyon profi vagy elhagyhatod a jelölést, és írhatod rendes folyó szövegben is a dolgot, akkor nem kell a csillag (*), de mindenképpen legyen érthető amit írsz, ha nem az, abba a vezetőség beleköt.
Lássunk egy példa hozzászólást...

Kylar kilépett a sötétség homályából amit a ka'kari segítségével hozott létre, és lassan elindult, hangtalanul, mintha talpa nem is érintené a földet, egyetlen surranás, és vagy csosszanás nélkül feljutott a toronyba, ahol a királyi lakosztály volt található, neki titokban volt találkozója a királlyal. Nem akarta hogy bárki is lássa, hogy az Éjangyal jár-kel a kastély folyosóin.
~Csak tudnám mitől vagyok ilyen ideges?~
- A király zászlója örökké lobog - szólalt meg végül egy ajtó elé érve, a megbeszélt jelszót használva, mire az kinyílt, és ő besurrant fekete-szürke foltos öltözékében.

//Köszi, de most sajnos mennem kell!//

További információk

Az oldalon él a +18as játék.

Az NJK -k olyan karakterek, akik a mesélő, vagy valamely Játékos Karakter (Továbbiakban JK) irányít.

Az avatár az a kép, ami a fórumon bal oldalt a hozzászólásaid mellett látszik. Ezt a képet csak akkor rakhatod be, ha a következő feltételeknek megfelel:


- Élő személyről készült fotó (színész, színésznő, ismeretlen személy, családtag, bármi), vagy realisztikus rajz. Ezenkívül ha illik a karakterre betehetsz fantasy képet is, de kérlek, ha tudsz, akkor használj élő személyes képet.
- Nem használhatsz olyan képet, amit már valaki használ.

Kinek lehet szólni ha baj van?


- Nem kezdesz személyes kereszteshadjáratot! Nem esel neki a másiknak!
- Szólsz a moderátoroknak, akik elbírálják a dolgot. Ha a helyzet elég egyértelmű, a delikvens két perc múlva kap egy szépen megfogalmazott üzenetet, melyben felszólítják a képcserére.
- Amennyiben valakit felszólítottak a képcserére, és figyelmen kívül hagyja, korlátozásokkal, büntetésekkel sújtható.

Amennyiben megtaláltad a megfelelő képet, de nem tudod, hogy hogy méretezd át, vedd fel a kapcsolatot valamelyik adminisztrátorral, moderátorral akár msn-en, akár privát üzenet formájában, és ő segíteni fog.


Multi karakter engedélyezett , de csak mértékkel, tehát az első multi behozható ha az alap akaraktereddel már megvan 20 játéktéri hozzászólás. Aztán ha azzal a behozott karakterrel is van további 20 akkor, ismét hozható egy, de megkérek mindenkit, egyik karakter  se menjen a másik rovására.


Utoljára de nem utolsó sorban az Adminok nem az ellenségeitek, nem azért hoznak szigorú döntéseket hogy nektek keresztbe tegyenek. Az adminok olyan emberek, akik azt szeretetnék ha jól éreznéd magad az oldalon, és ennek érdekében tesznek meg bizonyos dolgokat.

A Staff a változtatás jogát fenntartja.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hellcity.serbianforum.info
 

Szabályzat

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az éjszaka árnyai :: Kezdetek :: Bevezető-