Az éjszaka árnyai


 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Welcome

Üdvözöllek vándor! Oldalunk egy saját szálon futó, vámpírokkal, alakváltókkal, vadászokkal megspékelt játékot kínál, melyben te döntheted el, hogy melyik oldalra állsz, de a döntés nem mindig könnyű. Te talán véget tudnál vetni a régóta dúló vérvonalak közti viszálykodásnak? Vagy hasznot húznál ebből? Csatlakozz, és játszd velünk a történetet.
Staff


AzazelNicholasPatra

Latest topics
» Café from 1870
by Vendég Szomb. Márc. 07, 2015 11:49 pm

» Végzet Ereklyéi
by Vendég Pént. Feb. 13, 2015 8:27 am

» Mysterious New Orleans
by Vendég Kedd Nov. 25, 2014 8:37 am

» Sin City - Chicago, a bűnok városa
by Vendég Kedd Jún. 10, 2014 6:02 am

» Lost Odds
by Vendég Pént. Jún. 06, 2014 10:49 am

» Once upon a Dream - Eric and Azazel
by Eric Marshall Pént. Május 30, 2014 6:02 am

» Nicholas & Benjamin - Black Velvet Night Club
by Nicholas Pént. Május 30, 2014 5:43 am

» Benjamin & Cath - Japán kert
by Benjamin T. Benton Csüt. Május 29, 2014 1:41 am

» Karine & Benjamin - Mozi
by Benjamin T. Benton Szomb. Május 17, 2014 3:46 am


Chatbox

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (10 fő) Hétf. Ápr. 21, 2014 3:42 am-kor volt itt.
Statisztika
4
9


Credits
Az oldalon felhasznált képeket az interneten találtuk, mi alakítottuk át, kérjük, jelezd, ha máshol felhasználnád őket. A különböző leírások szintén saját kreálmányok, segéd forrás a könyvekben szereplő leírás a világról, ha egyezést találsz más oldallal, kérlek jelezd a staffnak.
Stat
Angyal: 3
Árnyvadász: 17
Boszorkány: 13
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 3
Mondén: 11
Vámpír: 17
Vérfarkas: 23

Share | 
 

 Azazel & Benjamin - Horror escape park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Benjamin T. Benton

Ember
Ember
avatar


Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Azazel & Benjamin - Horror escape park   Szomb. Május 03, 2014 5:22 am

Zsebre dugott kézzel, lehajtott fejjel, sebes, de nem feltűnően gyors léptekkel haladok végig az utcán. Ruházatom egyszerű farmerből, tornacipőből, sötétkék pólóból és fekete kabátból áll, fejemen kedvenc, szürkéskék sapkám.
Látszólag konkrét célom van, valójában csak igyekszek olyan távol kerülni korábbi kuncsaftomtól, amennyire csak lehet, nem törődve azzal, hol lyukadok ki. Jellemző rám, hogy ilyen helyzetbe kerülök, pedig néhány órája még minden tökéletes volt.
A harmincas, pénzes férfi teljesen normálisnak tűnt, s ugyan a felajánlott ár gyanút kelthetett volna bennem, nem így történt. Bátran elmentem vele. Arra, hogy a hapsi még alulról se veri a mércét, már ami az épp észt illeti, csak akkor jöttem rá, mikor arcán hatalmas vigyorral megragadott és jobb karom az ágyhoz kötözte. Aztán, mire feleszméltem, már egy tűvel a kezében sétált vissza hozzám.
Nem vártam meg, mit tervez, némi küzdelem után, sikeresen meglógtam a lakásáról. Peckemre azonban egy igazán kitartó példányhoz van szerencsém, aki még negyed órányi rohangálás után is a sarkamban liheg.
- Végre! – torpanok meg valami parkszerűnél, ami, ahogy azt már megszokhattam, persze, hogy nem egy vidám, pónikkal és egyszarvúakkal teli hely, hanem épp ennek az ellenkezője.
~ Mindegy, ennél rosszabb úgyse lehet.~ pillantok vissza kitartó üldözőm felé, és már csörtetek is tovább, cseppet se halkan. Már úgyis tudja, hol vagyok, a lényeg, hogy minél távolabb jussak tőle.
- De ronda vagy. – mérek végig valami bábuszerűt, ami nem túl esztétikus ugyan, de kiváló búvóhelynek tűnik. A helyzetet pedig azonnal ki is használva préselem át magam egy kissé szűkösebb helyen, hogy aztán a túloldalon, az akármicsodának támaszkodva hallgatózzak. Hátha sikerül elcsípnem üldözőm távolodó lépteinek zaját.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Azazel

Vámpír
Vámpír
avatar


Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Azazel & Benjamin - Horror escape park   Szomb. Május 03, 2014 1:22 pm

Nincs semmi dolga ma éjszakára, mint hogy a körzetét járva figyeljen, emberekre, jelenségekre bármire, így veti el az éjszaka jótékony leple a horror parkba is, ami saját vállalkozásainak egyike, és jelentős bevételt hoz a mai napig, így hát folyamatosak a fejlesztések, újítások, hogy az ide látogató mindig valami mással, újjal szembesüljön. Léptei éppen a parkon keresztül visznek, és az újonan érkezett szobrokat szemléli hogy miket kell majd elhelyeztetnie a megfelelő helyre, mikor távoli de egyre közeledő lépteket hall, és behúzódik egy báb mögé, apró mosollyal jön rá hogy sikerült Ramszesz fáradó szarkofágja mögé rejtőznie, és figyeli a közeledőt. Rohanó léptek, tehát menekülő alak, de ki elől futhat? Nem sokára azt is meghallja, ziháló léptek követik az energikus prédát, és Azazel kedvet kap kideríteni mi folyik itt. Meghúzódik, kivár, és a fiú aki menekül pont mellette bújik át a rések, nem látva meg őt, hiszen vámpíri mozdulatlanságba dermedt, egy rezzenést sem ejt. Aztán mégis, és kilép a fénybe ahogy az üldöző ember egy harminc év körüli férfi jelenik meg és döbbenten csodálkozik rá hogy mit keres ott ő. Amikor nem ő a préda. Azazel nem szórakozik, és kiereszti az erejét, amit eddig lepelként csavart maga köré, de most kiterjeszti, mindenfelé, és az idegent elkapja az elemi rettegés, szívét megdermeszti a félelem, és kitágult szemeivel mered a férfira, aki jéghidegen viszonozza a nézést.
- Halj meg! - súgja szinte szavak nélkül, lágyan, kísértetiesen a szélbe, ami a férfi agyáig hatol, és a fejéhez kapva görnyed hétre, félelmei kínozzák, megbénítják, darabokra metszik, és végül megállítják a szívét. Ezt az erőt Benjamin is érezheti noha jóval kisebb löketben mint az üldöző, de nem kerülheti ki a hatását. Visszafordul.
- Most már előbújhatsz Anúbisz mögül, fiú - szólítja fel az idegent, hiszen akárhonnan is nézik, ez magántulajdon már.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin T. Benton

Ember
Ember
avatar


Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Azazel & Benjamin - Horror escape park   Szomb. Május 03, 2014 10:53 pm

Mára már épp végeztem volna, mikor a kecsegtető árajánlatnak hála, mégis elvállalok még egy embert. Tudhattam volna, hogy az ilyen dolgok sose sülnek el jól, s lám csak, tényleg kellemetlen véget ér.
Szerencsére, kuncsaftom túlzott marasztalása ellenére is sikerül meglépnem a házából, de peckemre ezzel nem zárul le a kis közjáték. Kellemetlenkedő felebarátom, ragaszkodó típusként, rögtön nyomomba ered és gusztustalan lihegések közepette lohol utánam egészen a parkig.
Még nem jártam ezen a helyen, azt se tudom, kihez tartozik, szabad-e egyáltalán kívülállóként betenni lábamat oda. Üldözőm azonban túl közel jár már hozzám ahhoz, hogy elkezdjek gondolkozni ilyesmiken. Így hát, két kézzel kapaszkodva a kiváló alkalomba, gyors lépteimet a park belseje felé irányítom. Ijesztő, különös bábuk között rohanok végig, míg találok egy megbújásra alkalmasnak tűnő példányt, a kínálkozó lehetőséget pedig, maximálisan ki is használom.
Halkan lihegve tapadok a szobornak, s ahogy azt sejtettem, hamarosan közeledő léptek zaját hallom. A trappolás azonban, ahelyett, hogy távolodna, közeledik, majd elhal. Üldözőm tehát valahol a közelben torpant meg.
Óvatosan kukkantok ki búvóhelyem mögül, s összehúzott szemmel szuggerálom környezetem. Nem látok sok mindent, csupán sziluetteket tudok kivenni, talán kettőt. Ez pedig annyit jelent, hogy egy hívatlan látogatóra is szert tettünk.
Nem tudom, mit akar az ismeretlen és kideríteni se szeretném, így inkább visszavonulok fedezékem mögé és csendben várok. Nem hallok semmi gyanúsat, ellenben hamarosan különös, kellemetlen érzés kerít hatalmába, minek hála fejemhez kapva csúszok a földre.
Olyan, mintha rémálmok gyötörnének, s mikor úgy gondolom, nem bírom már tovább, az érzés hirtelen megszűnik. Mély levegőt véve igyekszek lehiggadni, de ezen egyáltalán nem segít, hogy hozzám szólnak.
Akaratlanul is megdermedek egy pillanatra, majd nyelek egyet és lassan feltápászkodva, kilépek rejtekhelyem mögül.
- Szóval Anubisz. Csinos szobor. - pillantok rá. Közben teszek néhány lépést az idegen felé, de bőven kartávolságon kívül maradok. Már csak a biztonság kedvéért is.
- Öhm… köszönöm a segítséget. - megpróbálkozok egy apró, de hálás mosollyal. Nem tudom, mire számítsak, mit várjak ettől a férfitól, csupán annyi biztos, hogy ha akarna, megölne, mielőtt akár egyet is pislanthatnék.
- Bocsánat, hogy így betolakodtam ide. – mutatok körbe és zavartan megvakarom tarkómat. Nem ismerem Őt, azt se tudhatom, tényleg az övé-e a hely, vagy csak belógott ide. A békesség kedvéért mégis megjegyzem ezt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Azazel

Vámpír
Vámpír
avatar


Hozzászólások száma : 76

TémanyitásTárgy: Re: Azazel & Benjamin - Horror escape park   Pént. Május 16, 2014 1:55 am

A parkon át készül haladni tovább éjszakai magányos sétáján, mikor üldözött s üldöző játszmájában botlik, és a szeszélye azt kívánja hogy kiderítse mi folyik itt, a területén, hogy csak így rohangálnak a parkba ami teljes mértében magánterület, és már zárva is van. Szürke szeme előbb a fiúra majd az őt kergetőre villan mielőtt úgy döntene hogy kilép az árnyékból és véget vet ennek az ostoba, semmire nem jó játéknak. Halál a vége, sötét, kíméletlen végzetként csap le a férfi szívére, ami nem sokkal később meg is áll, nem bírva a nyomást. Ő pedig megfordul és a szemei az Anúbisz szobor mögött megbúvó alakra fókuszálnak, aki lassan ki is lép a fénybe. Neki nem kell sok fény hogy tisztán lásson hiszen éjszakai ragadozó, a fiú viszont csak emberi lény, így Azazel megadja az esélyt neki és egy közeli lámpa mellett áll meg, hogy látszódjon. Ártani nem tudna neki a fiú.
- Anúbisz bizony. Tudod-e minek a sötét istensége ő, fiú? - rebben mosolyra a kegyetlen száj, és az arca nem vesz fel enyhébb kinézetet, nem érződik hamis biztonság és nyugalom. Megbiccenti a fejét a köszönet nyilvánításra, bár Benjamin nem tudja, a saját szórakozására inkább tette, mintsem jószándékból egy ismeretlen halandó iránt akit még sosem látott, ha meg mégis, akkor nem maradt meg az arca az emlékei között.
- Ne köszönd, legalább annyira tettem önzésből mint segíteni vágyásból... - válaszol mély dallamos, de nem éppen szívet melengető hangján, és figyeli a közeledő fiút, aki elég tétova léptekkel közeledik.
- Ez mentett meg hogy bocsánatot kértél, mert ez itt a Horror park, az én birtokom - mosolyodik el, és közelebb lépked.
- Ne aggódj, nem bántalak... Még nem... Miért üldözött téged az az alak? - kérdezi halkan, de nem fenyegetően, nem érzi szükségét nagyobb hangerőnek, mint kellene, hiszen a fiú így is hallhatja őt.

_________________

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Benjamin T. Benton

Ember
Ember
avatar


Hozzászólások száma : 17

TémanyitásTárgy: Re: Azazel & Benjamin - Horror escape park   Szomb. Május 17, 2014 3:42 am

Az estém ennél pocsékabb már nem is lehetne, hiszen ahelyett, hogy kicsi, enyhén kényelmetlen, de legalább biztonságos szobámban majszolnám vacsorám, itt rohanok a semmi közepén, valami elvetemült őrült elől. Aki, ezek után kétség sem fér hozzá, képes lenne kinyírni és elásni a hátsókertben.
Ezt nyilván nem akarom, így rögtön fel is húzom a nyúlcipőt, majd egy ígéretesnek tűnő figuránál megtorpanok, és be is bújok mögé. Bízva abban, hogy nem vesz észre és egyszerűen elsétál mellettem.
Tervem részben sikeres, hiszen üldözőmnek nem tűnik fel jelenlétem, habár ebben, ez kétségtelen, nagy szerepe van a megjelenő idegennek, ki azonnal kezébe veszi az irányítást. Hálás vagyok neki a segítségért, de azért reménykedek benne, hogy nem szúrt ki. Reményem viszont szerte is foszlik abban a pillanatban, hogy rám szól, bújjak elő.
Nem szívesen ugyan, de végül így teszek, és egyelőre kissé tétován, tanácstalanul lépdelek felé, nem tudva, mire számítsak.
-  A holtaké, azt hiszem. - pillantok a szobor, majd a férfi felé. Nem vagyok biztos válaszom helyességében, de hamarosan úgyis megtudom, hogy tévedtem-e, avagy sem. Majd persze köszönetet is mondok a segítségért, hiszen így illik, na meg tényleg hálás vagyok.
- Önzés? – pislantok picit meglepetten, fejem pedig arrafelé fordítom, hol nem olyan rég, még üldözőn állt. Bármennyire is próbálkozok, a sötéten kívül semmit nem látok, így inkább ismét a férfira nézek.
- Mit csináltál vele? – kérdezem meg végül, érdeklődve. Sejtem, hogy kuncsaftom innen nem távozott egészben, de, mivel nem láttam mi történt, nem lehetek biztos benne.
- Ó, akkor tényleg sajnálom, nem tudtam, hogy magánterület. - valójában persze sejthettem volna, más nem a kerítésből, de épp egész más járt a fejemben, az pedig, hogy ide nem célszerű belógni, teljesen elkerülte figyelmem.
- Horror park? Olyasmi, mint valami vidámpark? – pislogok a férfira kíváncsian, áttérve arra a témára, mi pillanatnyilag nagyon is érdekel.
Egyszer, mikor még igazán kicsi voltam, jártam vidámparkban, így, még ha túl sok emlékem nincs is róla, nagyjából tudom, milyen hely az. Persze elég csak picit körbenézni, hogy rájöjjek, ez azért nem teljesen ugyanaz a kategória, bár, ha ide is szórakozni járnak az emberek, akkor nem is különbözik annyira a kettő.
- Még?– emelem meg szemöldököm kicsit. A mondat első fele sokkal megnyugtatóbbnak hangzott, mindenesetre nem lépek távolabb, egyelőre nem tűnik fenyegetőbbnek, mint ami egy ilyen kaliberű alaktól elvárható.
- Nem igazán tudom, mi járt a fejében. De megkötözött és megpróbált bedrogozni, szerencsére meg tudtam lépni, de nem hagyta annyiban. Nem akartam összeverekedni vele, mármint annál jobban, mint ami feltétlenül szükséges volt, inkább megpróbáltam lehagyni. – sóhajtok. Valószínűleg amúgy se lett volna túl sok esélyem ellene, szökésemnél is a meglepetés erejét használtam ki, de nem ez a fő oka annak, hogy a menekülést választottam. Egyszerűen csak utálom az erőszakot, az összetűzéseket.
- Egyébként Benjamin vagyok, vagy Ben, ahogy tetszik. – lépek közelebb, s kezem is felé nyújtom, mikor rájövök, még be se mutatkoztam. Pedig az nem árthat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Azazel & Benjamin - Horror escape park   

Vissza az elejére Go down
 

Azazel & Benjamin - Horror escape park

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az éjszaka árnyai :: Hell City :: Azazel körzete-