Az éjszaka árnyai


 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Welcome

Üdvözöllek vándor! Oldalunk egy saját szálon futó, vámpírokkal, alakváltókkal, vadászokkal megspékelt játékot kínál, melyben te döntheted el, hogy melyik oldalra állsz, de a döntés nem mindig könnyű. Te talán véget tudnál vetni a régóta dúló vérvonalak közti viszálykodásnak? Vagy hasznot húznál ebből? Csatlakozz, és játszd velünk a történetet.
Staff


AzazelNicholasPatra

Latest topics
» Café from 1870
by Vendég Szomb. Márc. 07, 2015 11:49 pm

» Végzet Ereklyéi
by Vendég Pént. Feb. 13, 2015 8:27 am

» Mysterious New Orleans
by Vendég Kedd Nov. 25, 2014 8:37 am

» Sin City - Chicago, a bűnok városa
by Vendég Kedd Jún. 10, 2014 6:02 am

» Lost Odds
by Vendég Pént. Jún. 06, 2014 10:49 am

» Once upon a Dream - Eric and Azazel
by Eric Marshall Pént. Május 30, 2014 6:02 am

» Nicholas & Benjamin - Black Velvet Night Club
by Nicholas Pént. Május 30, 2014 5:43 am

» Benjamin & Cath - Japán kert
by Benjamin T. Benton Csüt. Május 29, 2014 1:41 am

» Karine & Benjamin - Mozi
by Benjamin T. Benton Szomb. Május 17, 2014 3:46 am


Chatbox

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (10 fő) Hétf. Ápr. 21, 2014 3:42 am-kor volt itt.
Statisztika
4
9


Credits
Az oldalon felhasznált képeket az interneten találtuk, mi alakítottuk át, kérjük, jelezd, ha máshol felhasználnád őket. A különböző leírások szintén saját kreálmányok, segéd forrás a könyvekben szereplő leírás a világról, ha egyezést találsz más oldallal, kérlek jelezd a staffnak.
Stat
Angyal: 3
Árnyvadász: 17
Boszorkány: 13
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 3
Mondén: 11
Vámpír: 17
Vérfarkas: 23

Share | 
 

 Karine Mendez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Karine Mendez

Oroszlán
Oroszlán
avatar


Hozzászólások száma : 6

TémanyitásTárgy: Karine Mendez    Csüt. Május 01, 2014 4:08 am

Karine Mendez


Adatok  


Avatar: Verena Schizophrenia
Kor: 22
Faj: Véroroszlán
Képességed/fegyvered: A falka szellem segítségével gyógyítási képesség, emellett erősebb is vagyok, néhány véroroszlán férfit így könnyedén legyőznék. Persze a kivétel azért több. Ennyi viszont bőven elég, nem?
Szexuális beállítottság: BiszexuálisJellem és kinézet  


Jellem: Megfontolt vagyok. A döntéseimet nem hamarkodom el, mindent többször átgondolok, feltéve ha olyan az ügy. Hirtelen haragú és bosszúálló is lennék. A megfontoltság nem vonatkozik az olyan esetekre, amikor valaki az utamba áll, vagy szándékosan és aljas módon árt nekem. Olyankor nem ülök tétlenül a fenekemen, azonnal cselekszek, és néha kissé brutális módon "köszönetet" mondok az illetőnek. Ebból következik, hogy jellemileg annyira nem vagyok nőies, mint külsőleg. Nem riadok vissza a két kezi megtorlástól, sőt, kifejezetten szeretek harcolni, és jól is csinálom. Bárkinek neki megyek, ha úgy látom szükségét, és durva, de egy kicsit sem érdekel, ha az illető több fejjel magasabb nálam, vagy éppen egy izomkolosszus férfi. Bízom magamban, erős vagyok, egyszóval, nálam az önbizalomban sincs hiány. Ezek mellett talán még azt kell megemlíteni, hogy könnyen észreveszem, ha valaki lelkileg gyengébb nálam, azt pedig, anyám örökölt tulajdonságának hála azonnal lealázom, vagy szeretném lealázni.

Kinézet: Az eredeti kinézetem, vagy az a külsőség, amit elhunyt apám falkáját elhagyva alakítottam ki magamnak az évek során? Bár, sokan biztos tudni szeretnék, milyen is voltam régen, így annyit elárulhatok, hogy karamell színű hajam volt, ami akkor még a derekamat verdeste. Azzal a kinézettel azonban már évekkel ezelőtt szakítottam, mondhatni, hogy bevadultam. A hajamat festetni kezdtem, először inkább csak kékre, majd fehéret is kevertem bele, végül pedig a kéket leváltottam lilára, mivel rájöttem, hogy az egy fokkal jobban áll. Azóta is annak a színnek a különböző árnyalatait próbálgatom magamon. A sminkem is durvább lett, a sötétebb színeket kezdtem inkább használni magamon, a testékszereket pedig az évek alatt igencsak megkedveltem. Először csak az alsó ajkam alá szúrattam, majd felülre is, végül pedig az orromba egy kifejezetten tetszetős karikát. A ruházatomban azonban nem következett be ekkora változás. Hasonló göncöket hordok, mint fiatalabb koromban, azonban szigorúan mindig csempészek a napi szettembe egy-egy új Karine féle kiegészítőt, kiegészítőket, legyen az ezernyi karkötő, vagy egy keresztet formáló gyűrű. Végezetül pedig, csináltattam egy tetoválást, egy olyan helyre, amin anyám és apám is sokkot kapott volna. Nem fogom elárulni, hova, aki közel áll hozzám, az tudja, aki ismer, az is. Aki pedig egyik csoporthoz sem tartozik, annak pedig nem is kell tudnia róla.Életem története


Óvatosan kezembe vettem a bőrkötéses könyvet. Az egyetlen emléket, ami a régi falkámból rám maradt, és apáról gyermekre szállt. A bátyáimnak nem kellett, így rám hárították, én pedig örömmel fogadtam. Különleges kis dokumentum ez, mivel nem a tulajdonosa írja, hanem annak az egyik bizalmasa. Apámnak a testvére írta, nekem pedig az idősebb bátyám, egészen az utolsó találkozásunkig. Minden benne van, ami a családtagok életében fontos pillanatnak számít, legyen az születés vagy halál. A titkokat is ebbe jegyezték fel, bíztak abban, hogy illetéktelen kéz nem üti fel a borítót. Az első oldalra lapoztam. Az első bejegyzés az 1700-as évek végéről származott, és sokat kellett lapoznom ahhoz, hogy megtaláljam azt a részt, ami már engem is érintett. Perpillanat csak azokra voltam kíváncsi.

1985. - Az új Rex Reginát választ magának. A nő kivételes fizikummal és elmével rendelkezik, a férfi pedig éppen ezek miatt választja őt.
1986. - Megszületik a Rex és Regina első közös gyermeke, egy fiú, aki inkább az édesanyja jellemeit örökli.
1897. - Érdekes férfi hívja ki a vezetőt. A küzdelem nehéz és egyben csodálatos is, végül a Rex kerül ki győztesen.
1988. - Világra jön a második fiúgyermek is, aki szintén a Regina jellemeit örökli külsőleg és belsőleg is.
1989. - A Regina húga "kihívja" a Reginát. A vezető nő halálos sebet kap a húga által, amiben később meg is hal.
1989. - A Rex Regina rangra emeli az előző Regina testvérét.
1992. - Megszületik a Rex legkisebb gyermeke, egy lány, akit Karine-nak neveznek el.
1994. - A kislányon megmutatkoznak az édesanyja jellemei, teljesen különbözik a bátyjaitól. Külsőleg és belsőleg egyaránt.

A lapok tépettek voltak, és valószínűleg karmok szakították fel az írást néhány helyen. Lapoztam egyet. A következő oldalakon álltak megjegyzések, gondolom, apám bizalmasa firkantotta csak úgy oda magának őket, de olyan kedvesek voltak, hogy muszáj volt elmosolyodnom rajtuk. Leginkább a Rex értékeit taglalták, de volt egy - kettő olyan is, hogy a kis Karine milyen aranyos, ha éppen nem verekedni támad kedve. Az új Regináról nem volt egy apró jó dolog sem, amin igazából nem lepődtem meg. Amiket anyám tett, arra nem volt mentség. És az, hogy meggyilkolta a nővérét, csak a kezdet volt. A tekintetem újra a hivatalos szövegre emeltem, és olvasni kezdtem az újabb bejegyzéseket. A bejegyzések láthatóan egy közvetlenebb stílusra váltottak.

1996. - Karine édesanyján próbálják keresni az elmebajra utaló jeleket.
1996. - A Reginán nem találnak semmi őrületre utaló jelet.
1996. - A Rex legelső gyermeke először változik át. Oroszlánként teljesen ugyan olyan, mint az édesapja.
1997. - Újabb érdekes kihívója akad a Rexnek, a próbálkozása azonban felesleges. Veszít, de túléli a kemény harcot.

A fejembe hirtelen kerülnek bele annak a kihívásnak a pillanatai. Anyám megjátszott aggódása, majd csalódása, hogy végül az apám kerül ki nyertesen abból a párbajból is. Akkor még nem értettem, miért volt olyan szomorú annak a napnak a végén... Csak a vérre, a morgásokra és a testek összepuffanó hangjára emlékeztem az egészből, másra nem. Hiába voltam én is egy igencsak harcias kisoroszlán, sokkolt az egésznek a brutalitása, de valahogy sejtettem, hogy az egész egy helyes, helyénvaló dolog, aminek meg kell történnie, így nem is hisztériáztam, bármennyire is szerettem volna.

1999. - Az év eleji hónapokban gyanúsan viselkedő fiúgyermek az év közepe táján először változik át. Ő már nem hasonlít annyira az édesapjára, bár sörénye ugyanolyan fenséges.
2001. - Karine először változik át. A legkisebb gyermek színe is inkább az apjáéra hasonlít, a Regina legnagyobb bánatára.

Ezek voltak az utolsó feljegyzések, amiket apám testvére írt. Bátyám ekkor vette át a könyvet, hogy rólam írjon benne, tekintve, hogy ők ketten ne fogadták el ezt a hagyatékot. A világszemlélet megváltozott benne, ez tisztán észrevehető volt, de érdekes volt a bátyám szemszögéből látni a dolgokat. Anyám tetteit, azt, hogy hogyan élték meg a testvéreim azt, hogy szinte ellenük fordított. Az ujjaimat szeretet teljesen végigsimítottam a kacifántos betűkön.

2003. - Karine anyja furcsán kezd viselkedni. Egyre többször tűnik el és egyre többet beszélget kettesben Karine-nal.
2003. - Az év vége felé a húgunk egyre erőszakosabban kezd viselkedni velünk. A legkisebb testvéri civakodásokat is verekedéssel oldja meg.
2005. - Apánknak egy rejtélyes kihívója akad, aki legyőzi őt. Apánk belehal a sérüléseibe, a férfi veszi át a helyét.
2006. - Az új Rex elüldöz minket a falkából, de előtte megalázza a Reginát a tömeg előtt. Kiderülnek Karine anyjának tettei.
2006. - Karine változásokon megy keresztül, míg az évet leginkább egy újabb falka keresésével és vándorlással töltjük el. Karine anyját valahol szándékosan lehagytuk.
2008. - Ebben az évben apánk második fia leválik tőlünk, Karine-nal tovább vándorlunk.
2008. - Az év végén találunk egy falkát, amibe sikeresen bekerülünk. Igaz, nehézségek árán.
2009. - Karine-t kiszemeli a Rex.
2010. - Kihívója akad a falka vezérének, aki nem is olyan kemény, mint elsőre gondoltuk. Az idegen és rejtélyes pasas legyőzi, igaz, nem olyan gyorsan. Ő lesz az új Rex.
2012. - A pletyka szerint egy másik nő is esélyes a Regina címre, az év közepén mégis Karine kapja meg azt.
2014. - A Rex és Karine még mindig nem nyírták ki egymást. Kezdek aggódni, hogy a húgom kifordult önmagából.

Felnevetek az utolsó bejegyzést olvasva. Már sokadszorra olvasom ezeket a feljegyzéseket, mégis még mindig olyan mulatságosnak tartom a legutolsót. Amekkora a túlzás benne, akkora az igazság is. A Rex-el voltak veszekedésink, talán túl sok is, és igazából még mindig fogalmam sincs róla, milyen is a kapcsolat kettőnk között, mégis tudunk egymással normálisan is viselkedni. Mosolyogva pillantok még arra a szövegre, majd lassan becsukom a könyvecskét, és a mellettem lévő asztalra helyezem, hogy aztán még lassabban felkelhessek a kényelmes kanapéról. Szeretem újraolvasni a történeteinket. Olyankor mindig rájövök, hogy ha egy rossz dolog is történik veled, mindig jobb és szebb jön utána.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Nicholas

Vámpír
Vámpír
avatar


Hozzászólások száma : 86

TémanyitásTárgy: Re: Karine Mendez    Csüt. Május 01, 2014 4:41 am

Ms. Mendez!

Üdvözlöm a körünkben! Nem kis teljesítmény, ilyen fiatalon, ilyen hatalomra szert tenni. Reméljük, hogy a pokolbéli lakosság sem riasztja el majd a továbbiakban, és bátran néz szembe a kihívásokkal.

Elfogadva!

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Karine Mendez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az éjszaka árnyai :: Karakterek :: Véroroszlán-