Az éjszaka árnyai


 

HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Welcome

Üdvözöllek vándor! Oldalunk egy saját szálon futó, vámpírokkal, alakváltókkal, vadászokkal megspékelt játékot kínál, melyben te döntheted el, hogy melyik oldalra állsz, de a döntés nem mindig könnyű. Te talán véget tudnál vetni a régóta dúló vérvonalak közti viszálykodásnak? Vagy hasznot húznál ebből? Csatlakozz, és játszd velünk a történetet.
Staff


AzazelNicholasPatra

Latest topics
» Café from 1870
by Vendég Szomb. Márc. 07, 2015 11:49 pm

» Végzet Ereklyéi
by Vendég Pént. Feb. 13, 2015 8:27 am

» Mysterious New Orleans
by Vendég Kedd Nov. 25, 2014 8:37 am

» Sin City - Chicago, a bűnok városa
by Vendég Kedd Jún. 10, 2014 6:02 am

» Lost Odds
by Vendég Pént. Jún. 06, 2014 10:49 am

» Once upon a Dream - Eric and Azazel
by Eric Marshall Pént. Május 30, 2014 6:02 am

» Nicholas & Benjamin - Black Velvet Night Club
by Nicholas Pént. Május 30, 2014 5:43 am

» Benjamin & Cath - Japán kert
by Benjamin T. Benton Csüt. Május 29, 2014 1:41 am

» Karine & Benjamin - Mozi
by Benjamin T. Benton Szomb. Május 17, 2014 3:46 am


Chatbox

Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (10 fő) Hétf. Ápr. 21, 2014 3:42 am-kor volt itt.
Statisztika
4
9


Credits
Az oldalon felhasznált képeket az interneten találtuk, mi alakítottuk át, kérjük, jelezd, ha máshol felhasználnád őket. A különböző leírások szintén saját kreálmányok, segéd forrás a könyvekben szereplő leírás a világról, ha egyezést találsz más oldallal, kérlek jelezd a staffnak.
Stat
Angyal: 3
Árnyvadász: 17
Boszorkány: 13
Démon: 4
Hellequin: 2
Tündér: 3
Mondén: 11
Vámpír: 17
Vérfarkas: 23

Share | 
 

 Patra & Eric - Dream

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Eric Marshall

Leopárd
Leopárd
avatar


Hozzászólások száma : 22
Age : 29

TémanyitásTárgy: Patra & Eric - Dream   Vas. Ápr. 27, 2014 3:25 am


Eric Marshall


Idegesen járkálok fel és alá az irodámban, hiába a sok harc, amit már át éltem, nem mondhatom, hogy könnyű dolgom lesz. Patra már kifejezte igényét, hogy szeretne egy meccset a ketrecben. És nem szeretnék mást küldeni magam helyett. Bár alapszabályként senkit nem ölünk meg odabent, balesetek mindig lehetnek, így semmi nem garantálja, hogy én túlélem ezt a küzdelmet. Ki tudna leállítani egy több, mint kétezer éves vámpírt? Ezért is inkább idehívtam a játszma előtt, hogy meg tudjuk beszélni a részleteket, mert igen, valóban féltem az életemet, és ezt nem szégyellem bevallani. Megállok az ablak előtt és onnan figyelem, az alattam elterülő utakat. Annak ellenére, hogy Amara körzetében sikerült csak megfelelő ingatlant találnom a Dream számára, nincs okom panaszra. Rengeteg hely van itt, ahol az emberek kedvükre borzonghatnak, és az emberi kíváncsiság nem ismer határokat, ha a saját határaik feszegetéséről van szó.
Megpróbálok nyugalmat erőltetni magamra. Ki-be, ki-be, figyelek a légzésemre, és pulzusomra, az idegességből sosem fakad semmi jó. Higgadt fejjel kell gondolkoznom, hogy megfelelő szabályokat fektessünk le a  harc menetét nézve. Leülök a székembe, a kezeimet az asztalon pihentetem, maga vagyok a megtestesült Zen.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patra

Vámpír
Vámpír
avatar


Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Sin City

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Vas. Ápr. 27, 2014 3:49 am


Nem biztos, hogy a világ legjobb ötlete volt kihívni a Nimir Raj-t harcolni. Vagyis, inkább elég ügyetlen és öngyilkos ötlet volt, már ami a képességeim rejtegetését illeti, hiszen valljuk be, a legtöbb vámpír egy vérállat vezetővel szemben nem áll készen arra, hogy csak fél gőzzel harcoljon, a teljes erőmet demonstrálni pedig nem tartottam soha a legjobb ötletnek. Rendben, Frederik mellett a képességeim rendszeresen próbára vannak téve, ami azt illeti, de attól még nem biztos, hogy másnak is bemutatnám, mit bírok. Bár, a puszta kezes harc volt a téma, ott van még mit tanulnom, egy viking mellett általában valahogy mindig a fegyverekkel kezdünk úgyis. Meg valljuk be, valaki, aki a dupla szekrényt is könnyedén felül múlja váll szélességben nem pont velem fog kikezdeni, ha harcra kerül a sor kézzel. Így pedig valójában nem érzem magamat akkora szemétnek, amiért az egy fokkal számomra könnyebb esetnek tűnő leopárd vezért néztem ki edző partnernek. És igazából meg sem lepődtem a kérésén, hogy valamivel korábban találkozzunk, mielőtt kezdődne az összecsapás...
A Dreamben semmi nyoma nem volt, hogy itt bárki bármit is tervezne, ami kicsit is eltér a szokásostól, de hát valljuk be, az illegális ketrec harcot nem is illik hangosan hirdetni. A feszültség ennek ellenére érezhető volt az itt lévőkön, mikor beléptem, annak ellenére, hogy még semmi feltűnő nem volt rajtam, leszámítva, hogy kivételesen félre tettem a magas sarkú cipőmet és hosszú szárú csizmára cseréltem ki. Ja, és az említett dupla szekrény kísérő, aki viszont az autónál maradt, miközben minden aggodalom nélkül sétáltam be a főnök irodájába...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eric Marshall

Leopárd
Leopárd
avatar


Hozzászólások száma : 22
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Vas. Ápr. 27, 2014 4:26 am


Eric Marshall


Az embereim szemmel láthatóan azóta idegesek, hogy kiderült, hogy kivel fogok harcolni. Ők is átérzik ennek a súlyát. Nem azt, hogy esetlegesen veszítek, ennyire nem vagyok gőgős és rátarti, hanem azt, hogy mi lesz, ha az indulatok elszabadulnak. Ennek ellenére tudják, hogy az üzletnek mennie kell, hiszen a felszínen a ketrec nem létezik, így ott mindennek pontosan kell folytatódnia tovább, mintha semmi különleges nem készülődne a mélyben.
Ahogy nyílik az ajtó felállok, és az érkező elé sietek.
- Patra, örülök, hogy eljöttél! Fáradj beljebb. - végigpillantok az öltözetén, és meg kell állapítanom, hogy ma valóban harchoz öltözött. Mert annyit már én is tudok, hogy szereti a magas sarkút, az pedig nem a legjobb választás egy küzdelemhez. Ha elfoglalta a neki tetsző helyet, én is visszaülök a helyemre.
- Azért szerettem volna beszélni veled, még a harc előtt, hogy tisztázzunk néhány dolgot. - kezdek bele a mondandómba, amit már legalább ezerszer átgondoltam, és most mégsem vagyok képes előcsalogatni a tudatom mélyéről.
- Nem mondom, hogy nem teszem kockára az életem hetente legalább egyszer a ketrecben, azonban nem sűrűn akad dolgom ilyen idős vámpírral, és nem áll szándékomban meghalni, kifejezetten élvezem az életet. - Végig a szemébe nézek, és nem kapom el  tekintetemet róla. Tudom, hogy megjárja az, akinek lejjebb kalandozik, az egyik emberem önértékélese is szenvedett némi csorbát, nem is túlságosan régen emiatt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patra

Vámpír
Vámpír
avatar


Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Sin City

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Vas. Ápr. 27, 2014 4:59 am


Kellemes a tudat, hogy utoljára mély benyomást tettem pár emberre, mert most éppen senkinek nem támadt kedve elém állni. Nyilván már híre ment, hogy mára nem kellemes látogatást tervezek, hanem harcot és senki nem szándékozik előételnek jelentkezni, mielőtt a szorítóba lépnék. Utóvéd biztosan lesz, abban nem kételkedem, de az meg már engem nem érdekel különösebben. Akinek attól áll fel, hogy lát egy nőt harcolni, csak tessék, de annál magamat többre tartom, hogy egyszerűen csak ezért be is engedjem az ágyamba. Nem, az már legyen valaki másnak a problémája, részemről annyi elég, hogy kicsit élvezem a harcot, azt, hogy használhatom az erőt, amit a vámpírrá válásomkor oltottak belém. Mert hiába vagyok kedves meg békés az időm nagy részében, attól még a vérvonalam erőssége a vérontás, aminek legkönnyebb elérhetősége a harcban rejlik. Még akkor is, ha éppen gyilkolni nem akarok...
- Részemről a szerencse, Eric
- mosolyogtam vissza rá, miközben becsuktam magam mögött az ajtót és ráérősen elindultam a kedvenc fotelem felé. Vagyis, mivel csak másodszor vagyok itt, a felé az ülő alkalmatosság felé, amelyet előzőleg már kipróbáltam, kellemesnek találtam és remélhetőleg azóta senkinek nem támadt kedve Picasso módon kidekorálni, ráereszteni valami nem teljesen szoba tiszta házi állatot, esetleg saját maga állati változatát, tetemes mennyiségű szőrt és egyéb dns nyomokat hagyva a huzatán, karfán vagy éppen az ülő részen. Ez egyelőre nem fordult elő ránézésre, így a mosolyom nem hervadt le, véletlenül sem.
- Nekem pedig semmi kedvem kivégezni egy szövetségesemet a harc hevében, így felkészültem mindenre - válaszoltam halvány mosollyal, miközben teljes lelki nyugalommal dőltem hátra a székemen. Igaz, még nem voltam harchoz öltözve, már ami a mélyen dekoltált selyem blúzt illeti, amit azért nem áldoznék be, de már feltűnt, hogy ő is megértette, nem játszani jöttem. Vagyis nem tisztességesen játszani a rendőrség szemében, a többi pedig valljuk be, sokkal érdekesebbnek ígérkezik.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eric Marshall

Leopárd
Leopárd
avatar


Hozzászólások száma : 22
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Kedd Ápr. 29, 2014 3:18 am


Eric Marshall


Ugyanazt a helyet választja, mint a legutóbbi látogatása alkalmával, ha túlélem, talán kinevezem az ő székének, és még a nevét is rátetetem. Nos, igen, olykor ömlik a gondolataimon keresztül a hülyeség, ha nehézségek állnak előttem, talán így vezetem le a feszültséget, de még szerencse, hogy ezeket a gondolatokat nem hallja senki sem.
- Ezt igazán örömmel hallom. Mindazonáltal, még, ha azt is mondod, hogy tudsz uralkodni magadon, mi a biztosíték arra, hogy a végén, nem szabadulnak el teljesen az erők? - benedvesítem az ajkaimat, egy kicsit kiszáradt a szám. Az orvosi ellátásról gondoskodtam, és ugyan több emberem van jelenleg a ketrec körül, még a szabadnapos állandó harcosokat is berendeltem mára, de egy idős vámpírral szemben, még ők sem lehetnek elegen.
- Esetleg megállapodhatnánk abban, hogy te nem használod ki maximálisan az erődet, én pedig nem váltok alakot? - Remélem, hogy ez részéről is fair ajánlatnak tűnik. Mivel senkitől nem tudtam kideríteni, hogy valójában mire képes, így talán annyit elérhetek, hogy az épület állva maradjon. Hallottam már olyanról, hogy van, aki az ereje segítségével képes hegyeket megmozgatni. Nem tudom, hogy Patra képes-e ilyesmire, de azt jobb szeretném inkább a szájából hallani, mintsem megtapasztalni.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patra

Vámpír
Vámpír
avatar


Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Sin City

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Kedd Ápr. 29, 2014 7:31 am

Oké, erre nem számítottam. Azért választottam ezt a módját a harcnak, mert a városban könnyen híre megy és nem olyan élet veszélyes, hogy megint adna nekem pár tonna ellenséget, de van elég tekintélye is. Azzal azonban nyilván valóan én nem számoltam, hogy a leopárd, aki elfogadta a kihívásomat most kezd el tőle besokallni. Kellemetlen, ha már most tele van a gatya, mindenki másnak elveszik ezzel a lehetősége arra, hogy hűvös és számító maradjon, ahogy egy harcban viselkednie kellene. Francba...
- Az ég világon semmi... - válaszoltam teljes lelki nyugalommal, hátra dőlve a székemben, miközben vártam, hogy meg akar állítani emiatt valamivel, vagy észreveszi, hogy még nem fejeztem be a beszédet. Csak egyszerűen húzom kicsit őt, meg magát a helyzetet élezem, ha már volt eddig esélyem kialakítani elég ütősre. Oké, most éppen megint gonosz vagyok, de annyira nem zavar a helyzet, hiszen Mara birodalmában úgy is rémüldözik mindenki rendesen, függetlenül a helyzettől. Még egy fel sem tűnik nekik... - Ezért van itt a viking. Ami eddig nem ölte meg, az nem most fogja - utalok arra, hogy a kamerák már biztosan kiszúrták őt a parkolóban. Amekkora, még gyalogosként is feltűnő lenne, nem akkor, ha cigi nélkül várakozik a dohányzó sarok környékén. Elég erős, hogy segítsen, arról nem is beszélve, hogy a macskákkal ellentétben egy vámpír hűvössége nagyon nagy segítség lehet a lehiggadásban, Frederiknek pedig megvan az a különleges képessége is, hogy tudja, mit várjon tőlem. 5 évszázada harcolok vele rendszeresen, rajta, vele próbáltam ki minden új képességemet, ezt pedig nem fogja könnyedén felül múlni senki. Ismer, tudja, mivel tud kizökkenteni, és azt sem lehet róla mondani, hogy nem élvezi a harcot. Elég csak ránézni, emberként sem volt éppen semmi az izomzata, de most már rendesen ki van gyúrva, függetlenül attól, hogy mennyire tartják őt kolosszusnak. Bízom magamban, tudom mire vagyok képes, de a macskák nem, szóval ő lesz a fal köztem és a falka között, amely megvédi egyiket a másiktól. Mondhatom, repesett, mikor megtudta, mi lesz a feladata...
- Egyébként sem állt szándékomban, az én feltételem csak annyi lett volna, ha többet látok egyszerre mint a leopárd karmok, akkor használatba kerül egy ilyen is - húztam elő a nadrág derék részénél a ráncolásból egy vékonyabb, erős pengét. Gyönyörűen, acélosan csillogott, mert az is volt, egy hosszú, vékony tőr szerű penge, amelynek a legjobb tulajdonsága, hogy elég kecses, illik a női kezekbe, ugyanakkor nem törik el. Ráadásul pedig a macska megnézheti közelebbről is, hiszen gyakorló penge, amelyben az a szín ott nem ezüst. Az asztalra teszem, hogy ellenőrizhesse, mert ezeket kiképzéskor alkalmazom, teljes mértékben acél, szén, króm és titán keverék, amely ugyan elég tartós, de elmondható róla, hogy a negatívba hajló ezüst tartalom mellett semmi komoly bajt nem tud okozni egy alakváltónak. Nyakat elvágni nem elég erős penge, ráadásul a sebek, amelyeket okoz, egy alfánál pár pillanat alatt begyógyulnak, inkább jelzés értékű lesz arra, hogy mit tudnék megtenni, ha akarnék...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eric Marshall

Leopárd
Leopárd
avatar


Hozzászólások száma : 22
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Csüt. Május 01, 2014 1:41 am


Eric Marshall


A válaszát hallva, elgondolkodom egy kissé. "Az ég világon semmi." Nem túl jó kezdet, túl sok minden miatt kell aggódnom Nimir Rajként, hogy ez megnyugtató lehessen számomra. Nem azért letten falka vezér, hogy ilyen könnyedén cserben hagyjam az embereimet. Nem azért lettem a királyuk, hogy egy könnyelmű harc miatt, amit szórakozásra szolgál számomra, és feszültség levezetésként használom az életembe kerüljön. De mielőtt hangot adhatnék az aggályaimnak, folytatja a mondandóját, mire féloldalas mosollyal válaszolok neki.
- Arra a nagydarab vámpírra gondolsz, aki elég feltűnően nem csinál semmit odakint? - Az embereim jelentették az érkezését, és az asztalon heverő laptopon keresztül már szemrevételeztem én is, ahogy behajtottak az autóval. Egyetlen vámpír, nem mondom, hogy nem tűnik harcosnak, de nem ismerem őt, így ez eléggé kétes értékűen hat.
- Meg kell értened, hogy ha én meghalok, akkor nem csak egy életet veszel el, és emiatt aggódom. - Miért ne önthetnék tiszta vizet a pohárba, azt akarom, hogy tudja, hogy mit adok fel, ha a dolgok rosszra fordulnak.
- Ha én meghalok, a falkám vezér nélkül marad. Nem azt mondom, hogy nem lenne valaki, aki az élükre állhat, mert Kylenak is megvan az ereje hozzá, de belőle hiányzik az ambíció az efféle dolgok iránt. És nem mondom, hogy ne jöhetne valaki más hozzájuk kívülről, de nem biztos, hogy az jót tenne nekik. És ezen kívül, ott van még Zachary is. Bár már nagykorú, nem képes még egyedül gondoskodni magáról.
Nem tudom, hogy Patrának jelent-e valamit a család fogalma, vagy legalábbis, hogy mások családja jelent-e számára valamit. Azt tudom, hogy a sajátjával törődik, és nem is csinálja rosszul. Ő maga mesélte, hogy már két évezrede gondoskodik a vérvonaláról, a halandó családtagjait őrzi.
- A harcból nem fogok kihátrálni, annál kíváncsibb vagyok, hogy milyen lesz, viszont megkérnélek egy szívességre, amit csak abba az esetben kell megtartanod, ha velem valami visszafordíthatatlan történik. - Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz rá a reakciója, hogy hajlandó-e bármiben is segíteni nekem.
Végig pillantok a hegyes tőrön, amit előhúz a nadrágja derekából. - Nem szoktam teljes alakot váltani, az fárasztóbb, mint rendesen küzdeni, és értelme sem sok lenne, ha a karmok nem elegek, akkor minden veszve van. - mosolyodom el. - Egyébként szép fegyver. - jegyzem miközben a kezembe veszem, és jobban megnézem magamnak. - Gondolom használni is tudod őket. - Egy percig sem kételkedem abban, hogy akár egy hajtűvel is képes lenne bárkivel végezni, nemhogy egy ilyen hosszú pengével.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Patra

Vámpír
Vámpír
avatar


Hozzászólások száma : 40
Tartózkodási hely : Sin City

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Kedd Május 06, 2014 12:22 am

Okké, akkor most kezdjünk szépen egy közvélemény kutatással, ha már itt vagyunk. Mert nekem van egy olyan érzésem, vagy ez lesz, vagy a ki szívott nagyobbat verseny fődíját fogja valaki megnyerni az év béna kérdése kategóriában. Nem mintha lenne ilyesmi, azt sem tudom, honnan jött az egész ötlete, de az már most biztos, hogy egy-két dolgot egyszerűen nem tudok sehova sem tenni. Eric minimum fél, vagy szebben szólva is tele van a nadrágja, mert jelenleg messze alul múlja önmagát, ami a szellemes társalgás általa megismert szintjét illeti. Aminek nem örülök, mert egy részről semmi kedvem másnak örömet okozni a vámpírok közül, másodszor pedig ritkán fordul elő, hogy a kétségbe esés bármilyen használható eredménnyel járt volna. Ennyi elég, vagy folytassam még az indoklást, mert van pár ok a zsebemben, mint nagyjából minden másra is, amit gondolok. Egyébként is nagy kislány vagyok, nagyon hamar találok ki újakat, ha kell...
- Miért, néz még ki valaki a parkolóban norvég harcosnak? - tettem fel a kérdést vállat vonva és nem tudtam visszafogni a feltűrni kívánkozó iróniát belőle. Szerintem, ha azt mondom, viking, akkor nem kell belehalnia, hogy megtalálja, elvégre hány majd két méter magas, 120 kilós izom kolosszus vámpír fordul meg egy éjszaka a Dream parkolójában ok nélkül évezredes kisugárzással vagy még hosszabbal? Mert nekem az a véleményem, elég kicsi egy másik ugyanilyen felbukkanásának az esélye pont ma éjjel, méghozzá annyira, hogy nem érzek mindent felül múló késztetést arra, hogy fogadjak rá még egy nem kedvelt régi ékszeremben sem. Pedig azokkal konkrétan tele lenne a padlás, ha nem élveznének el a múzeumi kutatók már csak a látványától is. Így éppen van egy nem rövid listám arról, hogy hol mi van kiállítva kölcsönzöttként.
- Egyszer már bizonyítottam neked, hogy nincs baj az önuralmammal, a nem várt problémákra pedig hoztam segítséget. A feltételezés, hogy akaratlanul megöllek vagy komoly sérülést okozom neked, nem csak sértő, de megismételve már irritáló is - jegyeztem meg teljes lelki nyugalommal, miközben végig simítottam az egyik kezem körmeinek a helyén. Egyetlen nagyobb engedményt tettem magamnak a mai estével kapcsolatban, rövidebb és hegyesebb "karmokat" alkottam meg, amelyek nem akadályoznak a harcban. Ez még jól jöhet, arról nem is beszélve, hogy egy küzdelem nekem nem elég ok arra, hogy elfelejtsem a jó kinézetet. Hiába, ha mindenki elvégzi helyetted a piszkos munkát, akkor a te feladatot annyi, hogy mindig kifogástalanul tündökölj érte. Erről ennyit...
- Az előzőek fényében a kérésedet nem szükséges hallanom, nekem pedig itt az ideje, hogy átöltözzem, mert nem koktélruhában szándékozom harcolni - tettem hozzá, miközben felálltam, hogy kisétáljak az irodából. Ez még nem a harc ideje, semmi értelme ezen dühöngenie, ahogy én sem húzom fel magam azon, hogy nem bízik benne, meg tudom ítélni a reakcióimat nem várt helyzetekben is. De pontosan ezért van itt Frederik, ő közbe tud avatkozni és megfékezni akkor is, ha más nem lenne rá képes. Ráadásul biztonsági embernek sem utolsó, bár szerintem még mindig morog, amiért csatabárdot nem hozhatott magával a helyszínre. Meg kardot sem, a többiből is elég sokat el fognak szerintem még tőle venni a belépés előtt, de az már nem érdekel, volt ideje rá felkészülni. Már az ajtóban vagyok, mikor eszembe jut, hogy a fejben kommunikálás még mindig nem erősségem, így Eric még valamit megtehetne nekem. - Az embereidnek meg nyugodtan megmondhatják Frederiknek, hogy hozza be a táskámat - fordultam még vissza hozzá, nem is feltételezve, hogy nincs legalább három erős macska a közelében készen arra, hogy hatástalanítsák, ha csak ferdén néz valakire. Hiába, mindenki a maga területén szeret kiskirályt játszani, nemtől és rangtól függetlenül, a trónbitorlókat pedig nem bírja. De ezen nem is érdemes fennakadni, az én vendégeim közül is az ismeretleneket jó adag kígyó méreg veszi körül, hogy másról ne beszéljünk. Bár általában még a tulajdonosa szemfogában, szóval azt hiszem tűrhető a dolog. És nekem ez volt a végszavam, az öltözők tudom merre vannak, Ericnek meg ha van egy kis sütnivalója, akkor lehiggad és mondjuk bármit is akart volna, leírja papírra. Ha minden oké, széttépheti, ha nem, akkor pedig nem hiszem, hogy itt bárkinek is lenne mersze egy nekem szóló levélbe bele nézni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eric Marshall

Leopárd
Leopárd
avatar


Hozzászólások száma : 22
Age : 29

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   Kedd Május 06, 2014 7:23 am


Eric Marshall


Minden egyes nap végigjárok a kaszinóban, de nem pusztán azért, hogy rendben mennek-e a dolgok. Tudom, hogy azok mennek nélkülem is, hiszen már itt állt az épület, mielőtt ide jöttem volna. Megalapoztam a jelenemet, és számíthattam az embereimre, akiket ide küldtem, és akiket beszerveztek az itt töltött idő alatt. Gyakorta gondolkodtam azon, hogy vajon mi viszi rá az embereket arra, hogy idejöjjenek, és elköltsék a gyakran nehezen megkeresett fizetésüket. Ülnek a félkarú rablók, a nyerő automaták előtt, és folyamatosan a kijelzőre merednek, dobálják be a pénzt, és nagyon sokszor boldogság csillog az arcukon, még akkor is, ha a felét sem nyerték el annak, amit bedobtak már. És mégis újra, és újra eljönnek, mert motiválja őket a vak szerencse, hogy talán holnap, vagy az után. A pókerjátékosok ugyanígy éreznek, még akkor is, ha van aki jól titkolja. Annyi különbséggel, hogy ők nem a szerencsében bíznak, hanem saját magukban. Bíznak abban, hogy jól játsszák meg a lapokat, bíznak abban, hogy ügyesen blöffölnek, ha kell, és abban, hogy el tudják titkolni az örömüket, hogy ügyesen színészkednek, ha jó a lapjárásuk. De igazán ritka az olyan játékos, aki nem kiszámítható vagy, aki teljesen új stílussal játszana. Én szeretem kiismerni ezeket a szokásokat, szeretem megismerni őket, mert mindig lehet tanulni belőlük. Az élet önmaga is sokszor szerencsejáték, de csak rajtunk múlik, hogy milyen módon játsszuk ki lapjainkat.
Szó nélkül hallgatom végig Patrát, szinte alig mozdulok meg a székben. Be kell vallanom, hogy nem ilyen reakcióra számítottam tőle, és ez enyhe mosolygásra késztet, de bebizonyította azt, amit már eddig is sejtettem. Azt, hogy minden vámpír egyforma. Mind bíznak önmagukban, de bennük senkinek sem szabad igazán.
- Ülj vissza a székbe! - A hangom parancsoló, egy csöppnyi félelem sem látszik már az arcomon, abból, amit az imént előadtam. Ez az én játékom, és itt én hozom meg a szabályokat. És én szeretem ismerni az ellenfeleimet. Sosem szállok ringbe anélkül, hogy ne elemezném ki őket.
Ráemelem szürke szemeit, amik már puszta számítást tükröznek, és egy kis kihívást, és kiküldöm az erőmet, nem felé, ez amolyan hívás. Ha visszaül a székbe, akkor megmutatom neki önmagát, ha távozik, akkor egyedül hallgatom meg az elemzését.
Már nyílik is az ajtó, és megérkezik a személyes pszichiáterem kezében egy táblagéppel. - Elkészült az elemzés, Uram. - Nicoleban azt hiszem, a vakmerőségét szeretem igazán, sosem fél megmondani az igazat, most is szemrebbenés nélkül sétál el Patra mellett, és ül le a kanapéra.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom

TémanyitásTárgy: Re: Patra & Eric - Dream   

Vissza az elejére Go down
 

Patra & Eric - Dream

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Az éjszaka árnyai :: Hell City :: Azazel körzete-